Nationale Straatvoetbal Kampioenschappen in Ahoy Rotterdam

Nationale Straatvoetbal Kampioenschappen

Nationale Straatvoetbal Kampioenschappen

25 mei 2013

  Algemene informatie

  SVBN organiseert jaarlijks de Nationale Straatvoetbal Kampioenschappen. Straatvoetbal verbindt mensen en draagt bij aan de leefbaarheid. Het brengt buurtgenoten bij elkaar. Mensen die elkaar normaal nooit tegenkomen, treffen elkaar in en rond het spel. Ze communiceren met elkaar. En blijven dat doen, ook na afloop. De Finale is een landelijk evenement en het meest unieke in haar soort. Op 6 velden strijden 120 teams om de titel Nationaal Straatvoetbalkampioen! Naast het straatvoetbal is er van alles te doen voor jong en oud. Muziek, dans, lekker eten, kidscorner en leuke side events!

  Locatie: Voorterrein en Hal 3 & 5   Organisatie: Stichting Straatvoetbalbond Nederland
  Openingstijden: 10.00 uur - 19.00 uur    Website: www.svbn.nl
  Toegang: Gratis    E-mail: info@svbn.nl
         Telefoon: 020 754 6170